DC-PLUS levert huishoudelijke diensten aan gezinnen in de regio Hasselt, Limburg. Welkom, beste lezer.

vrijdag 3 september 2010

Nieuwe vergader- en opleidingsruimte

DC-Plus groeit. Het aantal medewerkers neemt alsmaar verder toe. Ook "op de bureau" voelen we dat: we zitten stilaan te krap. En dus zijn we al een tijdje op zoek naar meer ruimte. De oplossing lag uiteindelijk korterbij dan eerst gedacht. Binnenkort betrekken we op ons vertrouwde adres ook de bovenverdieping.
Ondertussen zijn de medewerkers van bouwbedrijf AKSI uit Wellen begonnen aan de opfrissingswerken. Met die uitbreiding beschikken we dan over een gloednieuwe vergader- en opleidingsruimte van ± 85m².
En zeg maar dat we er gebruik van zullen maken! Niet alleen de maandelijkse groepsvergaderingen zullen er doorgaan, maar ook de Nederlandse les en de vele andere opleidingen (ergonomie, werkorganisatie ...). Er is ook een lokaal voorzien waar medewerkers in kleine groep enkele vaktechnische opleidingen (productkennis, schoonmaaktechnieken) zullen kunnen volgen.
Totnogtoe werden die opleidingen vooral ingekocht of op verplaatsing gegeven. Voortaan kunnen we dat meer in eigen beheer doen. Het laat ons toe om de transfer van het geleerde naar de werkvloer een stuk intensiever en zelfs gedifferentieerder op te volgen. Tot tevredenheid van alle betrokkenen allicht.

Geen opmerkingen: